Ventilation – PrismaVent

Andningsvänlig enkelhet

Med vår nya prisma VENT utrustning för ventatilationsbehandling och patientövervakning, gör vi framtiden till verklighet. Något som är uppenbart redan vid första anblick – och fördelaktigt vid varje användningstillfälle. Användare uppskattar utrustningens enkla drift och enkla montering med uppvärmda och ouppvärmda slangar, i diametrar från 15 till 22 mm.

Den integrerade drivenheten säkerställer pålitlig leverans av energi till extra utrustning.  Uppladdningsbart batteri, som finns som tillbehör, ger strömförsörjning till enheter i upp till 12 timmar. Vår Prisma VENT med låg vikt är utrustad med den största display som vi någonsin har byggt in i en ventilator i denna klass. Sist men inte minst, den optimerade menynavigeringen gör även prisma VENT till den perfekta lösningen vid modern ventilationsbehandling och patientövervakning inom sjukhus och hemtjänst.

  • genialisk, stor display, hög kontrast, skärpa och naturliga färger.
  • enkel hantering, intuitiva menyer, enkel drift, snabb optimering.
  • 360° vridbar, enkel vridknapp och snabbvalstangenter.
  • upp till tre förkonfigurerade program i enheten för optimal patientbehandling.
  • lågbrusig “Whisper-quiet”-drift, ökad behandlingsuppfyllelse och patientbekvämlighet.

Service och support

Service och support blir mer och mer viktigt allt eftersom den medicintekniska utrustningen blir mer avancerad och sofistikerad. Vi vill hjälpa er och säkerställa att er utrustning fungerar som den ska varje dag.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sin medicintekniska utrustning och vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen och supporten. Vi loggar alla serviceärenden och tar sikte på att hålla alla kunder uppdaterade på vad som händer med sin utrustning.