ASV – prismaCR

Bättre sömn vid sömnrelaterade andningsstörningar (SDB)

Med sin bas i prismaLINE:s intelligenta system, ger prismaCR andningsstöd för patienter med periodisk andning, Cheyne-Stokes och central, mixad eller komplex sömnrelaterad andningsstörning (SDB). För terapeuter erbjuder prismaCR en flexibel, exakt och användarvänlig utrustning som tillhandahåller en snabb och tillförlitlig behandling tack vare ny beprövad algoritm baserad på målvolym i kombination med «intra-breath»-reglerering.  prismaLINE har erhållit «Red Dot» vid «Red Dot Award»-prisceremonin för utmärkelsen: Communication Design 2015.Stort tryckområde (4–30 cmH20) med automatisk eller fastställd backup-frekvens..

  • Stort tryckområde (4–30 cmH20) med automatisk eller fastställd backup-frekvens.
  • Beprövad AcSV (Anticyclic Servoventilation) som reagerar snabbt med smart anpassning gällande tryckstöd för andningen
  • Tillval med autoTRILevel-princip och autoEEPAP-reglering

Service och support

Service och support blir mer och mer viktigt allt eftersom den medicintekniska utrustningen blir mer avancerad och sofistikerad. Vi vill hjälpa er och säkerställa att er utrustning fungerar som den ska varje dag.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sin medicintekniska utrustning och vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen och supporten. Vi loggar alla serviceärenden och tar sikte på att hålla alla kunder uppdaterade på vad som händer med sin utrustning.