Nesty

Nesty överdrag för uppvärmda bäddar

Värme och bekvämlighet direkt från start med våra positioneringsstöd/«babynest» som är särskilt utvecklade för olika värmesystem. Det innovativa «babynest»-överdraget passar tillsammans med värmedynor och vattenmadrasser samt understödjer värmebehandling för prematura barn och nyfödda. Den mjuka positioneringsringen på överdragets huvuddel är monterad på bäddytan och kan smidigt justeras utifrån barnets huvudstorlek med hjälp av tryckknappar – ger stöd för barnets liggposition samt ger barnet en känsla av extra säkerhet och bekvämlighet. «Babynest»-överdraget finns i olika mönster och uppfyller samtliga krav gällande klinisk rengöring och hygien.

  • Kan användas ihop med alla gängse värmesystem för spädbarn (exempelvis Cosytherm, KanMed, Amecosy).
  • Den mjuka positioneringsringen kan öppnas helt och hållet så att man enklare kan utföra olika vårdmoment (exempelvis byta blöjor).
  • Utvecklat och tillverkat i Tyskland.

Service och support

Service och support blir mer och mer viktigt allt eftersom den medicintekniska utrustningen blir mer avancerad och sofistikerad. Vi vill hjälpa er och säkerställa att er utrustning fungerar som den ska varje dag.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sin medicintekniska utrustning och vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen och supporten. Vi loggar alla serviceärenden och tar sikte på att hålla alla kunder uppdaterade på vad som händer med sin utrustning.