Mask – JOYCEclinic FF – Enpatientsmask

Användarvänlig helmask för en patient och för alla behov gällande akut övertrycks-/ventilationsbehandling

JOYCEclinic helmask är en enpatientsmask i tre olika storlekar (S, M, L) för akutbehandling vid noninvasiv övertrycksandning/ventilation. JOYCEclinic möjliggör snabb och enkel montering och säker och bekväm användning ända upp till 50 hPa i tryck.

Huvudbandet, som sitter stadigt på plats, även vid höga tryck, kan snabbt och enkelt tas av med hakar eller genom att dra i den väl synliga snabböppningsstroppen. JOYCEclinic FF levereras förmonterad i modellerna oventilerad, oventilerad med AAV (Leakage I) eller ventilerad med AAV (Leakage 2). Endoskopiadapter finns att tillgå som ett praktiskt tillbehör och möjliggör t ex bronkoskopi utan avbrott vid ventilationsbehandling.

Med ett urval av fyra olika utbytbara knärör, har man alltid tillgång till lämplig mask oavsett situation och kombination av utrustning.

De olika knärören är: NV (Non-invasiv ventilation) utan AAV*, V med AAV* (Leakage 2), NV med AAV* (Leakage 1) och Endoskopiadapter

Övriga produktegenskaper:

  • Stabil kvalitativ silikonmjukdel även vid höga tryck
  • Automatisk justering av pannkudde
  • Stabilt huvudband utformat för höga tryck
  • Integrerad snabböppningsstropp för nödsituationer
  • Standardkoppling som passar alla konventionella utrustningar
  • Fyra utbytbara knärör för olika behandlingsbehov

*AAV = anti-asfyxiventil

Service och support

Service och support blir mer och mer viktigt allt eftersom den medicintekniska utrustningen blir mer avancerad och sofistikerad. Vi vill hjälpa er och säkerställa att er utrustning fungerar som den ska varje dag.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sin medicintekniska utrustning och vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen och supporten. Vi loggar alla serviceärenden och tar sikte på att hålla alla kunder uppdaterade på vad som händer med sin utrustning.