Fiberoptiska lightpads (BiliSwaddler®)

BiliSwaddler – fototerapi med fiberoptiska lightpads

Utvecklingsstödjande vård praktiskt taget överallt; oavsett om det är på neonantalavdelningen, på BB eller hemma. Under behandlingssessionen kan spädbarnet ammas eller hållas i famnen utan att det får någon inverkan på det känslomässiga bandet mellan barnet och dess föräldrar. En Swaddler-storlek för alla gängse tillämpliga fototerapi-fiberoptiska lightpads, såsom GE Healthcare, Natus Medical, Atom Medical etc.

Mjuka kuddar (3D-stickat material) för tryckavlastning och fuktkontroll för optimal klimatisk kontroll. BiliSwaddler kan användas i en barnsäng eller i famnen på en vårdgivare (känguruvård/kängurmetod).

  • Enkel, flexibel kardborreknäppning för justering av passform.
  • Testad och certifierad enligt Oeko-Tex Standard 100.
  • Mycket enkelt att få visuell åtkomst och kika till barnet och, i eventuella nödsituationer, snabbt kunna avlägsna BiliSwaddler från barnet.

Service och support

Service och support blir mer och mer viktigt allt eftersom den medicintekniska utrustningen blir mer avancerad och sofistikerad. Vi vill hjälpa er och säkerställa att er utrustning fungerar som den ska varje dag.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sin medicintekniska utrustning och vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen och supporten. Vi loggar alla serviceärenden och tar sikte på att hålla alla kunder uppdaterade på vad som händer med sin utrustning.