Bi-level – prisma30ST

En god natts sömn med prisma30ST

Med sin bas i prismaLINE:s intelligenta system för andningsstörningar, erbjuder prisma30ST en bekväm, mångsidig och tillförlitlig tryckstödsbehandling. Knappt hörbar, även vid högt tryck, och med ett användarvänligt gränssnitt, är denna utrustning en favorit bland både patienter och terapeuter. Tack vare det unika autoS/T-funktionen, justerbar målvolym, autoEPAP och automatisk backup-frekvens, erbjuder prisma30ST säker och bekymmersfri sömn, som ger förutsättning för varaktig behandlingsframgång. prismaLINE har erhållit «Red Dot» vid «Red Dot Award»-prisceremonin för utmärkelsen: Communication Design 2015.

  • Bi-Level- och Tri-Level-behandling med en mångfald ventilationslägen
  • I princip ljudlös, även vid högt tryck på upp till 30 cmH20
  • Justerbar målvolym

Service och support

Service och support blir mer och mer viktigt allt eftersom den medicintekniska utrustningen blir mer avancerad och sofistikerad. Vi vill hjälpa er och säkerställa att er utrustning fungerar som den ska varje dag.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sin medicintekniska utrustning och vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen och supporten. Vi loggar alla serviceärenden och tar sikte på att hålla alla kunder uppdaterade på vad som händer med sin utrustning.