CPAP/APAP – prisma20A

Toppmodern APAP-behandling

Genom att kombinera genialiska och inventiösa egenskaper från Weinmann:s prisade prismaLINE med innovativa nya lösningar, är prisma20A en skräddarsydd utrustning för optimerad APAP-behandling (Automatically-adjusting Positive Airway Pressure) för patienter som lider av obstruktiv sömnapné (OSA) med krav på variabelt och växlande tryck. Utrustad med tillval att kunna kombinera både CPAP- och APAP-inställningsläge med bekväm tryckavlastning med softPAP. Toppmodern pekskärm och smart användargränssnitt erbjuder terapeuten en noggrann och tillförlitlig behandlingsutrustning och patienten kommer att uppleva en bekvämare andning och bättre sömnkvalitet. prismaLINE har erhållit «Red Dot» vid «Red Dot Award»-prisceremonin för utmärkelsen: Communication Design 2015.

  • Driftsäker och pålitlig teknologi (FOT) särskiljer obstruktiv sömnapné från central sömnapné
  • Tryckavlastning med softPAP
  • Behandlingsdata med hög resolution för 14 dagar och detaljerad data/statistik för 365 dagar

Service och support

Service och support blir mer och mer viktigt allt eftersom den medicintekniska utrustningen blir mer avancerad och sofistikerad. Vi vill hjälpa er och säkerställa att er utrustning fungerar som den ska varje dag.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sin medicintekniska utrustning och vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen och supporten. Vi loggar alla serviceärenden och tar sikte på att hålla alla kunder uppdaterade på vad som händer med sin utrustning.