Aktivitetsmätare – GT9X Link

GT9X Link är vår mest sofistikerade aktivitetsmätare och den utgör en betydelsefull uppgradering av våra tidigare modeller. Med sin bas i vår beprövade plattform för fysisk aktivitets- och sömnmätning, har denna aktivitetsmätare designats om med ett stort antal nya produktegenskaper tillsammans med ett flertal nya kanaler med sensordata-insamling via gyroskop, magnetometer och sekundär accelerometer. Bluetooth för trådlös datainsamling och överföring av data till ActiGraph:s mobila applikationer samt en LCD-skärm med hög upplösning, gör GTX9 Link till en mycket mångfasetterad och användarvänlig aktivitetsmätare i vårt produktsortiment.

Service och support

Service och support blir mer och mer viktigt allt eftersom den medicintekniska utrustningen blir mer avancerad och sofistikerad. Vi vill hjälpa er och säkerställa att er utrustning fungerar som den ska varje dag.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sin medicintekniska utrustning och vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen och supporten. Vi loggar alla serviceärenden och tar sikte på att hålla alla kunder uppdaterade på vad som händer med sin utrustning.