Aktitivetsmätare – wGT3X- BT

En exakt och pålitlig aktitivetsmätare

wGT3X- BT är Actigraph:s flaggskeppsmodell. Olika forskare runtom i världen använder wGT3X- BT av flera anledningar, inklusive dess förmåga att samla in aktivitetsdata med exakthet och enkelhet. Denna aktivitetsmätare är kompatibel med Bluetooth och har ljussensorer, som gör den optimal för både aktivitets- och sömnmätning. Actilife-programvara tillhandahåller exakt och uppdaterad analys för alla användningsområden. När forskare eller vetenskapsmän publicerar nya algoritmanalyser, uppdateras även Actilife för att säkerställa att wGT3X- BT alltid har de allra senaste och bästa verktygen som man kan önska.

Service och support

Service och support blir mer och mer viktigt allt eftersom den medicintekniska utrustningen blir mer avancerad och sofistikerad. Vi vill hjälpa er och säkerställa att er utrustning fungerar som den ska varje dag.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med sin medicintekniska utrustning och vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen och supporten. Vi loggar alla serviceärenden och tar sikte på att hålla alla kunder uppdaterade på vad som händer med sin utrustning.