Möt teamet

Thomas Långberg
Managing Director - Sweden

Thomas har mer än 15 års erfarenhet från den medicintekniska branschen. 2003 ledde han uppstarten av PolarMed i Sverige och och gjorde en betydelsefull insats för tillväxten i bolaget. När ResMed sedan köpte upp PolarMed 2005 så fick han möjligheten att fortsätta i olika positioner som produktchef, marknadschef och försäljningschef. Thomas är utbildad till narkossjukssköterska och har tjänstgjort 11 år inom intensivvård, anestesi, pre-hospital sjukvård och har flera års erfarenhet som forskningssjuksköterska. Han har också gått igenom marknadsföringprogrammet från IHM Business School i Stockholm.
Fotball team IFK Lidingö
Food Fisk och skaldjur
Drink Hemlagad citron och ingefära detox
Film Charlie and the Chocolate factory
TV Mad Men
Book The story og San Michele
Music Hip Hop
Holiday Stockholm archipelago
Specialist Subject Fiskeredskap

Johan Lerjestam
Business Unit Director - Nordic

Johan har varit yrkesverksam inom den medicinsktekniska branchen i snart 20 år. År 2004 ledde han lanseringen av det svenska medicinteknikföretaget JakaMed AB. JakaMed förvärvades sedan av CareFusion 2008. Efter förvärvet befodrades Johan till affärsenhetschef för deras ventilationsverksamhet i de nordiska länderna. När Timik Group tog över affärsområde Ventilation från CareFusion 2014 började han på Timik som affärsområdeschef - Norden. Han har en unik kompetens inom non-invasiv ventilation för neonatalpatienter och ansvarar bl a för det välkända Infant Flow ™ nCPAP systemet. Johan har en bakgrund som intensivvårdssjuksköterska.
Fotball team Hammarby IF
Food Fisk och skaldjur
Drink Kaffe
Film Amadeus
TV Game of Thrones
Book Min Hemlighet/Petter Stordalen
Music Rock
Holiday Edsbyn, Hälsingland
Specialist Subject Löpning

Mats Nilsson
Business Director - Nordic

...

Susanne Larsson
Nordic Price & Tender Specialist

Kommer snart …
[su_table]
Fotball lag Vinnande laget
Mat Italienskt
Drikke Öl
Film Braveheart
TV Vikings
Bok Faktaböcker
Musikk Hårdrock och Punk
Ferie Norden
Spesialist på Hunduppfödare, International domare Juniorhandling, Professional Handler
[/su_table]
Kommer snart …

Magnus Appelqvist
Logistics Manager – Nordic

Magnus har jobbar med inköp, lager och logistik i över 25år. De senaste 17åren har varit inom den medicintekniska branshen på företag som Oriola AB, Jakamed AB, Cardinal Health AB, Carefusion AB och nu Timik Group AB. Under de senaste 12 åren har han även kombinerat sin logistikroll med en roll som teknisk expert på neonatala ventilatorer. Magnus är en erfaren logistiker och teknisk expert. Under sin arbetskarriär har han också utbildat sig inom SILF programmet (Sveriges Inköps och Logistik Förbund).
Fotball team Wherever Zlatan is
Food Oxflé
Drink Rött vin
Film Seven
TV Dokumentärer
Book Biografier
Music Radio hits
Holiday USA
Specialist Subject Spel på trav

Ulf Halvarsson
Product Manager

Ulf har varit inom den medicintekniska industrin i 20 år. Han började på GE´s order och kundtjänst och efter ett antal år blev han säljare för GE´s alla tillbehör inom Anestesi/IVA, Neonatal och Kardiologi. En kort period jobbade han även med ultraljud som sälj och applikationsspecialist. I September 2015 blev han rekryterad till Timik för att ansvara för neonatal och ventilationsortimentet. Ulf har även erfarenhet som undersköterska från olika Intensivvårdsavdelningar, både barn och vuxen.
Fotball team Manchester United FC
Food BBQ
Drink Single Malt Whiskey
Film Döda poeters sällskap
TV Gåsmamman
Book Millennium-serien
Music Rock och club music
Holiday Västindien
Specialist Subject Handboll

Håkan Enggren
Product Manager

Kandidatexamen i Företagsekonomi. Jobbat inom läkemedelsbranschen mellan 2002-2015. Först 3 år på Leo Pharma sedan 10 år på Alcon. Verksam i medicintekniska branschen sedan 2015 på Medcore/KaroPharma och på CareFusion/Vyaire Medical. Anställd på Timik sedan 2018. Ansvarar för Operative Care & Airway Management produkter.
[su_table]
Fotball lag Tottenham Hotspurs
Mat Italienskt
Drikke Öl och kaffe
Film American History X
TV Friday night dinner/Game of thrones
Bok Sandmannen – Lars Kepler
Musikk Rock
Ferie Nya Zeeland
Spesialist på Lob Wedge
[/su_table]
Kommer snart ...

Thomas Brixander
Product Manager

Thomas har drygt 23 års erfarenhet av direktförsäljning till såväl privat som offentlig sektor, allt från små företag till globala koncerner, kommuner och landsting. Sedan 2009 har jag jobbat inom den medicintekniska branschen med produkter och lösningar till framför allt neonatal-, intensiv- och anestesivård. Jag har under alla år specialiserat mig på att skapa långsiktiga kundrelationer, hantering av upphandlingar och att på en daglig basis arbeta med ett kund- och lösningsbaserat focus, Jag har en bra förmåga att förstå våra kunders behov.
[su_table]
Fotball lag Vallentuna Damfotboll F05 och IK Frej F07
Mat Grillat året runt
Drikke Vatten, Öl & Whiskey
Film Schindlers List
TV Dokumentärer
Bok Fantasy
Musikk Hårdrock
Ferie Gärna
Spesialist på Cykling
[/su_table]
Kommer snart …

Therese Carving
Sales Coordinator

Karin Runström
Service Engineer